KyllingCurry med spinat!!
Digg digg digg 🙂 Har kokkedilla om dagen – og elsker alt mulig som har masse krydder i seg.
Denne gryteretten er enkel å lage, blir bare litt kutting av diverse grønnsaker! Porsjonen holder til fire stk!
Se på alt dette sunne digge fargerike….:
- 2 ss rapsolje
- 1 rødløk, hakket
- 3 fedd hvitløk, hakket
- 1 ss hakket fersk ingefær
- 1 rød chili, hakket
- 1 ts spisskummen
- 1 ts malt koriander
- ½ ts gurkemeie
- 1 ts + vanlig karripulver
- 1/2 ts cayenne
- 500 g kyllingfilet, i strimler
- 200 g sopp
- 2ts salt
- 1 boks tomater, hakket
- 1 boks kokosmelk
- 1 1/2 dl kyllingkraft (terninger og vann)
- 200 g fersk spinat
- Frisk koriander, hakket
- 1 lime
- Sort pepper
- Ris og salat til servering, evt hvitløksbrød
Varm olje i en gryte over middels høy varme. Ha i løken og la det frese et par minutter. Tilsett hvitløk, chili og ingefær. La det frese med i ca. 1 minutt før du tilsetter alle krydder. Rør til det begynner å dufte, ca et minutt. Ha i soppen, kyllingkjøtt og salt og bland godt, slik at alt blir dekket av krydderblandingen. Tilsett tomater, kyllingbuljong og kokosmelk og kok opp. Reduser varmen og la småkoke i ca 10 minutter. Rør i spinatbladene til de faller sammen. Tilsett hakket koriander og smak til med pepper, salt og eventuell mer chili.
Server med salat og nanbrød/hvitløksbrød!
ENJOY 🙂 🙂
[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]