Peanutbutter granola; sukkerfri & supersunn
Har fått flere forespørsler ang oppskift på granolaen etter jeg la den ut på insta-snap 🙂 Veldig gøy!!! Denne er veldig enkel å lage og så deilig å servere som en lett kveldsmat, frokost eller som en sunn dessert 🙂
Oppskriften er som følger:
5gode ss peanøttsmør
1/2dl vann
50g sukrin, 1/2dl honning eller litt under 1/2dl agave sirup
4dl blanede nøtter og frø (altså ca 1dl av hver)
Jeg brukte det jeg hadde i skapet. Hasselnøtt, mandler, gresskarkjerner, solsikkekjerner, chiafrø og litt valnøtter. Hakk disse i litt mindre biter
2dl havregryn
Deretter: varm peanøttsmør, vann, og sukrin i en kjele. Ta kjelen av varmen. Tilsett nøtter og frø og rør godt, og hell til slutt i havregrynene og rør til alt sammen er jevn masse.
Bre det hele utover en bakeplate og sett det inn i ovnen på 170grader i 15min.
Vend gjerne blandingen litt underveis i stekingen! 🙂
Server med naturell youhurt, gresk yoghurt eller mager cottagecheese og masse digg frukt! Syns du det ikke blir søtt nok kan man spe over litt honning eller agave sirup 🙂
Ha en superduper søndag kjære lesere!! PS; kjempestas med tilbakemeldinger eller tags på instagram!
[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]